Най-добрите оригинални маратонки за 2022г.

Най-добрите оригинални маратонки за 2022 г. са по-удбни и готини от всякога. Щяхме да излъжем, ако не признаем, че светът на маратонките не е толкова примамлив, както беше преди, с мокасини, ботуши и дори — ахкайте — обувката от време на време привличат вниманието ни повече, отколкото преди години.

В единия край на спектъра са дизайнерите с главни букви Д, които предприемат масивни промени в модата, под формата на модели Adidas, които поставят под въпрос реалността. Или сътрудничества, които са съществували само в мечтите ни (вижте: Nike x Louis Vuitton). От друга страна, големи играчи като Nike и Jordan намират нови начини да ни накарат да се влюбим в силуетите, които ги превърнаха в мощни, като просто дават на хората това, което искат: ретро нюанси и класически стил. И през цялото време новите модели оригиналнни маратонки в пространството продължават да изненадват. Независимо дали става дума за спортни обувки Salomon или самият сертифициран модел, който дебютира първата си фирмена обувка със Swoosh само преди няколко седмици.

Което прави работата ни тук много по-лесна. По-долу ще намерите всички най-добри оригинални маратонки за 2022 г.

Adidas Stan Smith кецове

Шумът около Adidas Stan Smith е просто огромен, трябваше да се уверим сами защо. И няколко минути по-късно се прекланяме пред тази красота.

Има луди последователи и сега разбираме защо. Освен много достъпната си цена, това е почти същото копие на оригиналната обувка, пусната през 70-те. Да го поставим на крака е като поглед назад в историята. И като обувка за тенис, тя е изключително лека.

Маратонки Salomon ACS Pro Advanced

ACS Pro е чисто нов модел в червен цвят  Salomon и вече е силен претендент за маратонка на годината. Да се ​​обличаш като отклонен номад, обвързан с гората, никога не е изглеждало толкова дяволски готино.

Маратонки NIKE Jordan 6 „UNC“.

Почти всяка маратонки JORDAN, която се отличава с този конкретен нюанс на прахообразно синьо – почит към времето на MJ в UNC – има тенденция да привлече голямо внимание онлайн.

Reebok Club C 85

Reebok Club C 85 е сертифициран ретро модел, но малките промени, които има, го превръщат в шикозни модерни маратонки.Като оставим стила настрана, този тенис удар е изключително лек. След като ги обуем, краката ни се посрещат с пълен плюш, това е почти като СПА за краката. Още по-добре е, че има и много вентилация. Тази обувка диша и се справя отлично, изобщо нямахме проблеми с потни крака.

И прилягането е просто страхотно. Горната част обгръща контурите и формата на краката фантастично..

Маратонки Nike Hot Step Air Terra

Първият подпис на Дрейк, Nike е вдъхновен от 90-те години на миналия век Air Max, създаден за модерната улично облекло. Те може да не са красиви, но заслужават включване в този списък само поради културното си значение.

Маратонки New Balance 2002R

След всичките тези години никой не прави класически маратонки по-добре от дизайнерите на New Balance. 2002R е добре дошло допълнение към вече звездната гама на марката, особено в крещящи нюанси, привличащи всекки поглед.

Вижте още от най-добрите оригинални маратонки за 2022

  1. New Balance 550
  2. New Balance 327
  3. Nike Blazer Mid 77
  4. Air Jordan 1 Mid
  5. Nike Court Legacy
  6. Air Jordan 1 Low
  7. Converse Run Star Hike
  8. New Balance 57/40
  9. Nike Air Max Pre-Day
  10. Nike Daybreak
  11. Converse Run Star Motion
  12. Nike Crater Impact
  13. Jordan MA2
  14. Nike Air Max Excee
  15. Nike Space Hippie 04

Опитайте се да забравите за рекламите на маратонки. Популярността не се равнява на комфорт. И когато става дума за най-добрите маратонки – комфортът надделява над всичко. Ако не е удобно, може да станете жертва на модата със скъпи маратонки, натрупващи прах на стойката за обувки.

В онлайн магазин SPORTFASTER.COM ще откриете оригинални маратонки за всеки стил и спорт. Изберете от над 1000 модела за мъже, жени и деца.  Мъжки маратонки за ежедневието, които може да съчетаете с перфект спортен комплект или спортно-елегантен панталон. Дамски и детски модели, изработени от висококачествени материали за повече комфорт. Не се колебайте, а с един клин поръчайте най-добрите маратонки сега.

Next Post

Топ 5 рекорда с велосипед за всички времена

чт юни 23 , 2022
Велосипедът днес не е просто екологичен и мобилен транспорт, а култура и огромна общност. Докато някои колоездачи го използват като средство за придвижване, други тренират усилено, поставят си цели, предизвикват себе си и границите на човешките възможности. Нека поговорим за най-значимите рекорди в историята на колоезденето. Ежедневен рекорд на разстоянието […]

Може да ви хареса